ConsciousLife praktijk voor Massage, Meditatie, Reiki, en Healing
wolken.jpg

Testimonials

 Meditatieavonden:

Na de meditatieavonden bij Giovanca (Consciouslife) ben ik een stuk dichter bij mijn eigen ik gekomen. Moeilijke issues in mijn leven hebben een plaatsgekregen en zijn hanteerbaar in het gewone leven. Ik ben het pad van verdere groei en bloei opgegaan. Een weg terug is voor mij niet meer aan de orde!
Dees

 

Een heerlijke massage gehad bij Giovanca, ik voelde mij zeer welkom. Heerlijke wierook en relaxmuziek om te ontspannen.
De olie warm en vaardige handen over mijn lijf, hierdoor kon ik mij overgeven en tot mezelf komen.
Wat een rust  en wijsheid straalt Giovanca uit.
Op naar een volgende keer, dank.

 

Giovanca “kreeg ik cadeau” van een goede vriendin. Als nuchtere hollander was ik een bevreesd wat zij bij mij kon zien. Wat ze bij mij kon voelen.
De ervaring was geweldig. Er was niets zweverigs, niets wereldvreemds, maar een heerlijke massage.
In een heel ontspannen sfeer kom je tot jezelf en in deze rustgevende omgeving kan je overgeven aan Giovanca. Die toch bij jou boven krijgt wat je bezig houdt.
Zonder haast  en tijd voor jou, geniet ik elke keer weer en kijk ik weer uit naar de volgende massage.
Een aanrader, gewoon een keer doen!
Peter van Osch

 

Jeanine Imanuela die momenteel haar eigen praktijk genaamd  ‘De helende hand’ heeft, zegt:

In 2009 kwam ik tijdens een moeilijke periode in mijn leven, waarbij ik op zoek was naar mijzelf en wie ik echt ben, in contact met Giovanca Hooi, van Consiouslife. Gedurende haar professionele begeleiding kwam ik steeds meer tot inzicht en keerde mijn innerlijke rust terug. De angst in mij nam af, het speelde geen rol meer. Ik heb de begeleiding van Giovanca als zeer prettig en liefdevol ervaren. Het bracht mijn energie weer tot stromen en sinds die tijd ben ik alleen maar vooruit gegaan. Nu ben ik instaat mijzelf en ook anderen te begeleiden op hun pad. Zonder de hulp van haar, had ik dit waarschijnlijk niet gedurfd. Dank je wel Giovanca voor je hulp en goede begeleiding.

 

Ron van der Vlist
Ron van der Vlist
VITAAL coach & auteur van het boek ‘Vitale schoolleider, vitaal schoolteam’

Giovanca leeft wat ze is: de Mind Body Coach. Trefwoorden zijn voor mij: warm, krachtig, sensitief, recht door zee, intuïtief en één brok temperament en humor. Op mind-gebied “leeft” ze die trefwoorden en kwaliteiten: zowel als collega-ondernemer als collega-coach is ze een geweldige sparring-partner. Ze weet hard en zacht goed te doseren èn te combineren waardoor haar adviezen er toe doen en van grote waarde zijn. En dan op body gebied: haar massages! Zelf masseur zijnde kan ik alleen maar zeggen: zorg dat je bij haar op tafel komt. Ze hoort bij de top!

Marit Oosenbrug
Marit Oosenbrug
OKBV organisatie-advies

Giovanca is een warm, vriendelijke persoonlijkheid die klaarstaat voor haar klanten en hen op de beste manier wil helpen, zodat ze beter in hun vel komen en verder kunnen.

 

Eveline Muusers
Eveline Muusers
Owner, manager at Indian Ocean Travel

Giovanca weet altijd precies waar de pijnpunten zitten en weet die zowel op fysiek niveau door haar geweldige en doelgerichte massages als op mentaal en zakelijk niveau met haar scherpe inzichten helder te maken en mij te helpen grote stappen te maken naar de oplossingen.

 

Sander Quack
Sander Quack
Owner at AOT Instituut Voorschoten

Giovanca heeft mij geholpen bij het opzetten van mijn eigen bedrijf Rookensuikervrij.nl
Zij is recht door zee en geeft goed onderbouwde tips op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Dat vind ik een mooie combinatie omdat je als ondernemer je goed wilt voelen bij wat je doet en het tevens essentieel is om je boodschap op een zo helder en kernachtig mogelijke manier aan de…more

 

Annelot Lensing
Annelot Lensing
Content Manager at Conflate

Giovanca is een bijzondere vrouw met een scherp inzicht. Ze heeft mij met een aantal sessies geholpen om weer in contact te komen met mijn creativiteit. Giovanca zegt wat ze ziet en maakt niets mooier dan het is. Ze confronteert je maar doet dat op zo’n grappige en liefdvolle manier dat je niet anders kunt dan jezelf onder ogen komen. Ik pluk nog steeds de vruchten van…more

 1. Catja Schaart
  Catja Schaart
  Continuïteit en Zichtbaarheid voor u én uw Organisatie

  Giovanca werkt professioneel en bleek in staat mijn pijnklachten te verminderen, zelfs te laten verdwijnen.
  Door de behandeling van lichaam en geest te combineren, dringt ze door tot de kern. Deze methode werkte heel goed bij mij. Geen symptoombestrijding, maar een totaaloplossing.

  Ayvel Riedel
  Ayvel Riedel
  Director at Numeco Curacao BV

  Working with a person that has a 100% FOCUS is not easy. Giovanca has the ability to have a total dedication to the projects that she is doing. Trust and leadership in one person. If details are needed, let me know.
  Ayvel Riedel

   

  Isabel Hagendoorn
  Isabel Hagendoorn
  motivatie | inspiratie | organisatieadvies

  Dankzij een Groupon aanbieding maakte ik voor het eerst kennis met Giovanca. De massage met warme olie was heerlijk ontspannend en ik kwam totaal relaxed weer thuis!
  Giovanca verstaat de kunst om je helemaal weer mens te laten voelen en weet feilloos pijnlijke spieren weer soepel te maken.

   

  Peter van Loenen
  Peter van Loenen
  ICT management consultant/Trainer

  Giovanca is a very perceptive person and does absolute magic to restore your life energy.

   

  Ernie van Dongen
  Ernie van Dongen
  Directeur Imogenia BV | Photoshop Plezier | Color & Shape Studio

  Ik heb Giovanca begin 2011 leren kennen doordat wij beiden lid zijn een “mastermind” groep. Zij is een enorm krachtige persoonlijkheid, die altijd bereidt is om haar kennis te delen. Als ze je iets toezegt, dan kun je ervan op aan dat zij het nakomt. Kortom: een topvrouw!

   

  Ir. Mohammed Boulahrir
  Ir. Mohammed Boulahrir
  Succescoach en Anti -Aging Expert laat JOU zien hoe je de gezondheid van je dromen realiseert binnen 4 weken.

  Bij het uitbreiden van mijn onderneming heb ik veel gehad aan de coachingsessies met Giovanca. Wat haar bijzonder maakt is haar sterk ontwikkelde intuïtie gecombineerd met haar zakelijk inzicht. Uiteindelijk kun je nog zoveel willen groeien maar als er bepaalde innerlijke blokkades zijn ga je niet groeien. Het is dan heel prettig wanneer iemand als Giovanca je hiermee…more

   

  Lidy Van Oord
  Lidy Van Oord
  Century 21 Van Oord Vastgoed, we kunnen het Vast Goed met elkaar vinden!

  Giovanca is deskundig en persoonlijk. Zij weet je te raken met haar inzichten.
  Bedankt voor je expertise Giovanca.

  Dubravka Vajagic

 2. Dubravka Vajagic
  Owner, D&D Beauty&Wellness

  Giovanca is een geweldige team builder waar je zeker op kunt rekenen. Zij heeft luisterend oor en met haar humor en hardwerken draagt ze bij aan een prettige en ontspannende sfeer. Zij is er altijd als je haar vraagt om hulp en zij is ook een uitstekende leider als dat nodig is. Altijd oprecht en eerlijk – iemand waar je op kunt bouwen.

   

   

Ik ben tijdens mijn zwangerschap bij Giovanca gekomen en heb een aantal behandelingen ontvangen. Hieronder mijn ervaring. Bea van Veen.
Zwangerschapsmassage
Dit is echt genieten. Heerlijke ontspanning en Giovanca zorgt voor fijne soepele spieren.  Echt een aanrader!

Ontzwanger massage
Fijn relaxmoment na een vermoeiende periode. Bij de massage werden mijn stijve gespannen spieren weer soepel gemaakt en kon ik er weer tegen aan.
Relax massage 
Heerlijke ontspanning, echt een relaxmomentje voor mezelf. Giovanca haalt alle drukte en stress weg. Ik krijg er veel energie voor terug, erg fijn is dat.

 

Dorien zegt:

“Er is niets beter dan de dag beginnen met een ontspannen massage. Een massage bij Conscious Life is niet zomaar een massage maar een belevenis.
Ik had gekozen voor de zwangerschapsmassage en ben nu twee keer bij Giovanca geweest voor deze massage. Soms komen mensen in je leven
waar je echt een klik mee hebt en diegene kan je helpen aan nieuwe inzichten, zoals het geval bij Giovanca. We helpen elkaar, ik krijg een massage
en zij geeft aan wat ze daar voor in ruil wilt. Ideaal voor mensen met een kleine portemonnee. Eerlijkheid is wel geboden! Aan het eind van de massage
ga je heel erg ontspannen naar huis en met nieuwe inzichten. Wat een rust en wat een fijne vrouw!”Gratis meditatie

* verplicht veld