ConsciousLife praktijk voor Massage, Meditatie, Reiki, en Healing
wolken.jpg

Coaching

 

Coaching zorgt ervoor dat jij dingen helder op een rijtje krijgt. Door dingen uit te spreken en jezelf te horen praten, krijg jij meer helderheid en inzicht in jezelf, een probleem, een situatie, etc. Tegelijkertijd zorgt coaching ervoor dat je jezelf leert uiten door jouw hart te luchten.

 

De volgende vragen staan centraal?

 

Wie ben ik?

Om je gelukkig te voelen moet je weten wie je bent. Wat voel je? Wat denk je? Hoe kom je over op anderen? En wat voor invloed heeft dit op jouw gedrag?

Wat kan ik?

Iedereen wordt geboren met een aantal talenten. Deze zijn al zichtbaar in de kindertijd! Ga maar eens na wat jezelf het liefst deed als kind. Tijdens het coachen kun je deze talenten verder ontplooien. Maar het kan ook zijn dat je graag een eigenschap wilt ontwikkelen waar je niet zo sterk in bent; bijvoorbeeld sociale vaardigheden.

Wat wil ik?

Als je zicht hebt op je gevoelens, gedrag en vaardigheden kun je kijken naar wat jij prettig vindt en wat niet. Waar ligt jouw hart? Wat is jouw passie?

 

Een consult biedt een opening om inzichten en oefeningen in dagelijks leven toe te passen. Het is de bedoeling dat je niet alleen tijdens de consulten, maar juist ook thuis / op het werk / op school aan jezelf blijft werken. Je hebt tenslotte 24 uur per dag met jezelf te maken en pas als je actie onderneemt kun je de vruchten van jouw inspanning plukken.

Per keer per consult kijken we wat je thuis kunt doen aan jouw eigen proces, hiervoor krijg je huiswerk mee. Het huiswerk kan van alles zijn: opruimen, lezen, schrijven, luisteren naar geluidsopnames, het bijhouden van een schema, pauzes inlassen, etc. Bij voldoende motivatie en hoge inspanning kan er al snel resultaat zichtbaar worden.

 

Bel of e-mail gerust voor het maken van een afspraak, om te ontdekken of jij jezelf bij Conscious Life voldoende op jouw gemak voelt om samen een kijkje in jouw wereld te nemen.

 

Klik hier voor het maken van een afspraak bij Conscious Life

Klik hier voor Conscious Life persoonlijke ontwikkeling prijzen

Klik hier voor Conscious Life cursussen en workshops

De algemene voorwaarden van Conscious Life

 

 Gratis meditatie

* verplicht veld