ConsciousLife praktijk voor Massage, Meditatie, Reiki, en Healing
wolken.jpg

Mediumschap

 

Denk je weleens: “wat zou het handig zijn als iemand even in mijn binnenwereld kon kijken?”

Soms lopen we tegen dingen aan, maar kunnen we niet precies zeggen wat er exact aan de hand is. In zo’n geval is het waardevol om te praten met een medium: iemand die in staat is tot helder zien, helder horen, helder voelen, helder weten of helder ruiken. Het kan net even zorgen dat je de verloren puzzelstukjes vindt en dat je ze op de juiste plaats kunt leggen. Deze verloren puzzelstukjes kunnen we aan de hand van het leggen van Tarot kaarten, een reading of door intuïtief in te voelen met elkaar verbinden.

 

Denk je weleens: “wat zou het handig zijn als iemand even in mijn energetische wereld kon kijken?”

Alles is energie!
Ieder mens heeft een energiesysteem om zich heen. Aura!
De verschillende trauma`s blijven in jouw energiesysteem of aura aanwezig.

Regelmatig krijg je te horen “laat los”. De vraag is hoe kun je iets loslaten dat nog in jouw energiesysteem of aura zit? Door op te ruimen schoon te maken!

 

Het is belangrijk om tenminste 2 keer per jaar jouw energiesysteem of aura schoon te laten maken. Hierdoor haal je blokkades weg en laat je energieën los, die jou tegenhouden om dat leven te leiden dat je voor ogen hebt. Dit is mogelijk door middel van een healing.

 

Het is ook  mogelijk dat je jezelf een doel gesteld hebt dat jij graag door middel van een ritueel wilt bekrachtigen. Of wellicht heb je behoefte aan verbinding met jouw eigen spirituele bestaan. Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

 

Het mediumschap bestaat uit:

 

Wij verwelkomen jou graag in onze praktijk om jou te begeleiden. Bel of e-mail gerust voor het maken van een afspraak om te ontdekken of jij jezelf bij Conscious Life voldoende op jouw gemak voelt om samen een kijkje in jouw wereld te nemen.

 

Klik hier voor het maken van een afspraak bij Conscious Life

Klik hier voor Conscious Life persoonlijke ontwikkeling prijzen

Klik hier voor Conscious Life cursussen en workshops

De algemene voorwaarden van Conscious Life

 

 

 Gratis meditatie

* verplicht veld