ConsciousLife praktijk voor Massage, Meditatie, Reiki, en Healing
Consciouslife ontspannings massage.jpg

Massages

 

Heb jij het ook zo druk, druk, druk en nog eens druk? Ik hoor mensen regelmatig roepen “Massage is een overbodige luxe!!!!”. Mijn antwoord hierop is “Is jouw gezondheid overbodige luxe?”

 

Hoe vind je rust in een wereld waarin “druk druk druk” een bekende uitdrukking is? Voor sommigen is een warm bad of een wandeling genoeg om te herstellen, anderen hebben wat meer hulp nodig. Wanneer je jezelf wilt kunnen ontspannen ben je bij Conscious Life aan het juiste adres. Je kunt bij ons kiezen uit de volgende categorieën massages:

 

“We kunnen alles in overvloed kopen behalve ons lichaam, daar hebben we er maar één van!!!”

 

Eten, drinken, kleding, gadgets, vakanties en allerlei luxe hebben we als eerste levensbehoeften geïntegreerd in ons leven. Wat we vergeten zijn is de levensbehoefte van aanraking en geborgenheid (o.a knuffelen). Voor het behoud van een goede gezondheid is het belangrijk om aangeraakt te worden. Aanraking is een eerste levensbehoefte welke we naarmate we ouder worden helaas vergeten! Massage is een manier om deze eerste levensbehoefte, die jij niet meer van jouw ouders of partner krijgt, toch op een andere manier te ervaren! Massages is alles behalve luxe, het  is een oplaadmoment voor jezelf; je komt tot rust en wordt je bewust van jouw lichaam waardoor je in contact komt met je eigen emoties en verlangens. Verder komt het hormoon oxytocine vrij wat een tegenhanger is van het stresshormoon adrenaline. Oxytocine bevordert rust en verbondenheid met jezelf en met de ander.

 

Rust, rust en nog eens rust, is wat we niet inbouwen in ons dagelijks drukke bestaan. Ons lichaam geeft voortdurend signalen af dat het tijd is om te rusten. Pas als ons lichaam ziek wordt worden wij gedwongen om rust te nemen; we worden dan ook nog boos, omdat we gedwongen worden die rust te pakken. Dus, waarom niet preventief te werk gaan?

 

Ons lichaam is intelligent. De huid is het grootste orgaan dat we hebben. Het is belangrijk om goed voor jouw huid te zorgen. Hoe vaak wordt je met echte aandacht aangeraakt? Wanneer heb je echt tijd voor jezelf? Aanraking is belangrijk. Door aangeraakt te worden voel jij je geliefd en voel je dat je leeft. In ons lichaam lopen meridiaanpunten die met alle organen in verbinding staan. Door massage worden de meridiaanpunten in alle organen gemasseerd, waardoor het lichaam een nieuwe boost krijgt:

  • het bloed gaat weer optimaal stromen
  • je krijgt meer zuurstof in de hersenen
  • waardoor je beter gaat presteren
  • je creativiteit omhoog gaat
  • en je stresslevel daalt.

 

Klik hier voor het maken van een afspraak bij Conscious Life

Klik hier voor Conscious Life  massage  prijzen

Klik hier voor het kopen van een Conscious Life pgdr kaart

Klik hier voor de criteria waarom jij geen massage behandeling zou kunnen ontvangen

De algemene voorwaarden van Conscious Life

 

 Gratis meditatie

* verplicht veld