ConsciousLife praktijk voor Massage, Meditatie, Reiki, en Healing
Open weg .jpg

Visie, missie en strategie

 

VISIE
“Het leven is één grote uitdaging!”

We weten als geen ander dat balans niet statisch is, maar continu in beweging en hierdoor ontstaat disbalans. Ook wanneer je voor geluk kiest en de touwtjes van jouw leven in eigen hand neemt, kom je op verschillende gebieden ongemakken tegen. Volgens de visie van Conscious Life is iedereen in staat zijn eigen leven te creëren.

 

MISSIE
 “The sky is not the limit!” 

Conscious Life denkt niet in beperkingen en onmogelijkheden maar in oplossingen en veranderingen. We willen zoveel mogelijk mensen helpen zich te realiseren dat de “Mind” zowel vóór als tegen hen kan werken.

Conscious Life helpt jou graag om bewust bekwaam te worden op alle gebieden in  jouw leven. Conscious Life kan jou hierbij ondersteunen. We gaan graag deze uitdaging met jou aan!

 

Conscious Life wil over 10 jaar een bedrijf zijn dat mensen over de gehele wereld ondersteunt bij:

  • het doorbreken van vicieuze cirkels;
  • het loslaten van belemmerende overtuigingen;
  • het transformeren van ongewenst gedrag naar gewenst gedrag.

 

STRATEGIE
“Conscious Life  gelooft in een aanpak die jou (aan)raakt!”

  • Lichamelijk via massage: om lichamelijk te ontspannen, meer energie te krijgen, te leren luisteren naar de signalen van het lichaam en deze signalen te gebruiken bij het maken van bewuste keuzes.
  • Emotioneel d.m.v. therapie en mediumschap: om innerlijke rust te krijgen, zodat jij jouw eigen gevoelens serieus leert nemen, belemmerende emoties los kunt laten zodat jij liefdevol naar jouw eigen emoties leert kijken, waardoor je enthousiast en blij wordt van alle mogelijkheden die voor jou liggen.
  • Geestelijk d.m.v. therapie, coaching en mediumschap: om mentale rust te krijgen, om belemmerende overtuigingen en beelden los te laten, jou eigen visie te creëren, zodat je geïnspireerd raakt om actie te ondernemen.
  • Gedragsmatig d.m.v. coaching: om doelen om te zetten in acties, zodat jij je voldaan en trots voelt over de acties die je verricht hebt.
  • Spiritueel d.m.v. mediumschap: om contact te krijgen met dingen die je niet kunt zien, maar wel kunt weten en voelen. In contact te zijn met jouw reden van bestaan en jezelf weer verbonden te voelen met jouw bron.

 

Klik hier voor het maken van een afspraak bij Conscious Life

Klik hier voor Conscious Life prijzen

Klik hier voor het kopen van een Conscious Life pgdr kaart

De algemene voorwaarden van Conscious Life

 Gratis meditatie

* verplicht veld